Így nézett (volna) ki az Angry Birds 18 évvel ezelőtt

Helme 2010.12.13. 23:16 iPhone 1 db 498

Talán már senkinek sem kell bemutatni az Angry Birds nevű játékot, ugyanis még azok is hallhattak eme páratlan produktumról, akik nem rendelkeznek okostelefonnal. Azok a csodás ’90-es évek, amikor valami komolyabban beindult a számítástechnikai berkekben. Fejlesztőcsapatok hadai jöttek létre, s olyan játékokat tettek le az asztalra, melyekre a mai napig jó szívvel gondolunk vissza.

Valószínűleg az Angry Birds is valamiféle kultuszproduktummá avanzsálhatta volna magát, ha már 1990-ben megjelent volna a 8-bites verziója. Vagy meg is jelent? Nos, sajnos nem, azonban egy kreatív grafikus elkészített néhány fake screenshot-ot arról, hogy milyen is lehetett volna korábban a madarak és a disznók háborúja.

Igazából semmi jelentősége nincs az alkotásnak, hiszen nem reális képek, de mindenképpen szórakoztatóak. Érdekes módon a készítő egy kicsit feltuningolta az eredeti játékot, mivel sem dőlésszög, sem pedig széljárás nem található a mostani verzióban.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Gábor - 2010.12.14. 14:23

    Nyilván azért állítható az erősség és a dőlésszög, mert ezzel akarta kompenzálni, hogy a 90-es években nem volt érintőkijelző… :)

Szólj hozzá Te is!