Battlefield: Bad Company 2 – Indulj Te is bevetésre

Helme 2010.12.12. 17:29 iPhone 1 db 153

Nem véletlenül fél annyira a Sony az iPhone-tól, ugyanis kétségtelenül a legdinamikusabban fejlődő, kézikonzolnak is aposztrofálható mobiltelefon az Apple gyártmánya. A nagy kiadók is kezdik észrevenni, hogy a kevés néha több. Bár, egy-egy iPhone játék megközelítőleg – és akkor most mindenképpen az “A” kategóriáról beszélünk – 10 dollár körül mozog, ami elhanyagolható egy nagy konzolos változathoz képest, mégis rengeteg pénzt képes hozni a készítőknek. Igaz, jóval kevesebb fejlesztési időt kell ráfordítani.

Rengeteg portolással találkozhatunk mostanában, az Electronic Arts futószalagon dobja piacra a népszerűbbnél-népszerűbb produktumainak iPhone-os változatát. Még októberben jelentették be, hogy a méltán népszerű Battlefield: Bad Company 2 elérhető lesz iPhone-ra és iPod Touch-ra is. Mint ahogy az lenni szokott az EA kiadott egy várható megjelenési dátumot, de ezt nem tudták tartani. A novemberi kiadás módosult decemberre, remélhetőleg napokon belül már tölthetjük az iTunes Store-ból.

A játék 14 pályát tartalmaz, számos fegyvert használhatunk, s nem maradt ki a multiplayer mód sem, ami még több tíz órás szórakozást garantál. Megjelentek az első gameplay videók, ami alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy igazán minőségi alkotást kapunk a pénzünkért, bár az előzetes képek még arról tanúskodtak, hogy gyenge produktum lesz belőle.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Championer - 2010.12.16. 18:16

    Srácok, ma 0,79$ a Bad Company 2. Sztem vegyétek meg gyorsba app store-ba, érdemes.

Szólj hozzá Te is!