A Windows Phone 7 legyőzte az iPhone és az Android készüléket – legalábbis grillsütésben…

KeleMan 2010.11.14. 14:54 Apple, Egyéb, iPhone, Videók 9 hozzászólás 858

Valakinek ismét elgurult a gyógyszere. A történet a következő. Fogtak egy Windows Phone 7-es telefont, ami egy HTC Sorround volt, egy iPhone 4-et és egy T-Mobile G2-es Android okosmobilt. Meg vettek 10$-os áron egy instant grillezőt.

Szerintetek mit tettek velük? Naná, hogy meggyújtották. A kérdés csupán annyi volt, hogy vajon melyik bírja tovább? Az Android igen hamar feladta, az iPhone-nak még szerencsére maradt annyi ideje, hogy a megváltozott hőmérsékletre figyelmeztessen, de sajnos aztán az is kilehellte a lelkét. Steve Ballmer most biztos boldog, de én azért maradok az iPhone-nál.

A videót elnézve viszont önkéntelenül is felmerül egy kérdés. Vajon ki lehet ennyire szadista? Biztos sok pénze lehet, hogy ilyenekkel szórakozik, csak sajnos ilyenkor mindig eszembe jut az alábbi kép. Mindenesetre elgondolkodtató…

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Tanulmányaim és a közgáz befejezése után gazdasági informatikusként végeztem, majd 2004-től 2012-ig a Magyar Telekomnál (T-Home, T-Mobile) dolgoztam. Jelenleg szabadúszó webfejlesztőként és dizájnerként tevékenykedem. Szívesen foglalkozom PHP és WordPress programozással, fejlesztéssel, weboldalak üzemeltetésével.

9 hozzászólás

 1. ambushka - 2010.11.14. 16:59

  azért ez a kép ezen a blogon vicc.

  • KeleMan - 2010.11.14. 17:20

   ambushka: Vicc, nem vicc elgondolkodtató… legalábbis azon emberek számára, akik telefonokat égetnek, vagy épp fegyverekkel lövik szét azokat, csak a hecc kedvéért. Mindegy.

   Persze lehet ezt művészien is csinálni. Itt minden Apple terméket szétlőnek, feldarabolnak.
   http://www.cultofmac.com/what-happens-when-you-sh

 2. Lac - 2010.11.14. 18:38

  kit erdekel hogy mashol eheznek ember….. egy csomo penzes haverom van akik sokkal durvabb pazarlasokat csinaltak mint ez aki megsütött 3telefont… aki megteheti megteszi! aki nem azmeg azon csodalkozik hogy hogy lehet ilyet. ezen gondolkodjatok el..

  • argosz - 2013.11.18. 08:05

   Nincs neked semmilyen haverod, csak játszod itt a nem létező agyad. :) Egy csóró kis pöcs vagy, aki álmodozik. Erre a blogra is csak azért jársz, hogy csorgasd a nyálad. :)

 3. jaku - 2010.11.14. 19:31

  Lac, remelem egyszer majd te is megtapasztalod milyen ehezni…

  A penz nem velejaroja a pazarlasnak, eleg megnezni azokat, akik a semmibol lettek nagyon nagyon gazdagok. Nem pazarolnak. Haverjaid beleszulettek, es majd ha nem lesz ott a papa, aki intezze a penzugyeket es teletomje a zsebeket, akkor nagyot fognak nezni…

 4. Neton - 2010.11.14. 21:18

  Az egy Alien?

 5. andrew218 - 2010.11.15. 09:53

  Ezek tiszta hulyek,nem tudom h mit akarnak bizonyitani….szegeny iphone

 6. Fabi - 2010.11.15. 09:58

  Na hogy robbant volna bele a fejébe. Én meg itt gyűjtögetek, hogy vehessek 1et (még 3G-t nyomok). Meg azért a környezetet is szennyezi.

 7. igali - 2010.11.15. 18:57

  Ilyenkor jut eszembe, hogy hol is vagyok a "munkás" társadalomban, és még nagyon sokan. Nem lenézni akarom a körülöttem dolgozókat, de jelenleg csak egy egyszerű meo-s vagyok, semmi fizetéssel, pedig a végzettségem alapján ( és amit igazán csinálnék) sokkal jobb keresetű állásom lehetne, de sajnos nincs ebben a kemény világban.

  Ilyenkor jut eszembe, hogy hááát igen, de jó lenne egy ilyen telefon, vagy valami nagyon hasonló, és valószínű, hogy soha de soha nem is lesz ilyenem/ ilyenünk :(

  Mások, akik vagy csak azért, mert jó helyen születtek, születésükkor pénzes zsákot kaptak, vagy csak a kapcsolatokon keresztül jutottak jól fizető álláshoz, azok ezt fel sem tudják képzelni, hogy mit csinálnak.

  Neki ez marha vicces, kíváncsiságból, vagy csak mert hülye, tudni akarja melyik készülék mit bír ki, inkább vehetett volna ebből a pénzből pár ruhát, ételt ( jó párat vehetett volna), vagy vett volna pár egy kicsivel "kevésbé okos" telefont, azt küldte volna el nekünk álmodozóknak.

  Ilyenkor tudok mérges lenni a gazdag barmokra (még egyszer leírom, a barmokra)!

  Lac: Mikor készítetek ti egy olyan videót, hogy elővesztek egy kis pénzt a zsebetekből, vesztek pár ruhát, ételt, és odaadjátok szívvel- lélekkel a szegény embereknek? Jövőre nem veszitek meg a legújabb iPhone-nt, majd csak 1 év múlva, a következezőt. Kibírnátok? Ezzel még jót is tennétek!

  De ha gondolod ajándékozhatsz nekem is egy telefont, még sosem volt Androidos, iPhone, sőt semmilyen érintőképernyős telefonom!

Szólj hozzá Te is!