Vajon tényleg ilyen lesz az iPhone 12? (koncepcióvideó)

HusztiD 2020.04.20. 15:55 iPhone, Videók 0 db 1 412

maxresdefault

A ConceptsiPhone egy új videót rakott fel YouTube csatornájukra, melyben arra vethetünk pillantást, hogy milyen lehet az ősszel érkező iPhone 12. A mostani koncepcióban lényegében bemutatták, hogy milyen lesz az Apple új csúcsmodellje a korábbi szóbeszédek alapján.

Először is az első szembetűnő dolog, hogy magán a telefon hátlapján egy ugyanolyan kamerakivágás kapott helyet, mint az iPhone 11 Próban, azonban itt már egy LiDAR szenzort is megtalálhatunk, ami most, a nem olyan rég megjelent iPad Próban debütált elsőnek. Másik újdonság pedig magának a telefonnak a formaterve. Korábban többször felmerült, hogy az iPhone 12-nél hanyagolja a lekerekített formatervet az Apple, s visszaállnak a szögletesebbre, mint amit elsőnek az iPhone 4-nél mutattak be. Lényegében ha minden igaz, akkor nagyjából egy ilyen készüléket várhatunk ősszel az almásoktól, mint amit az alábbi videóban láthatunk.

Ne feledjük, hogy ez csak egyelőre egy koncepció. Hogy ilyen lesz-e az idei évi modell, azt nem tudni, de talán most a legeslegfontosabb, hogy egészségben legyünk túl ezen a járványon, hiszen ez még akár az Apple számításait is keresztbe húzhatja.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!