Most kellene az Apple-nek felvásárolnia a Disney-t

HusztiD 2020.03.19. 15:55 Apple 1 db 323

Disney-Apple-merger-700x300

A Rosenblatt elemzője, Bernie McTernan szerint most lenne a legalkalmasabb, ha az Apple felvásárolná a Disney-t. Nem új keletű a dolog az akvizícióval kapcsolatosan, ugyanis az elmúlt években többször előjött a téma, hogy az almások bekebelezhetik Mickey egeret és csapatát.

Bernie szerint elég csak a Disney részvény árfolyamára rápillantani, hiszen napok alatt több, mint 30 százalékkal esett vissza. Ha az elmúlt egy hónapos periódust nézzük, akkor február 20-án 140 dolláron állt egy részvény, míg március közepére már a 90 dollárt súrolta, amivel a cég piaci értéke 171 milliárd dollárra csökkent.

Természetesen ezen visszaesés nem másnak, mint a koronavírusnak tudható be. Hogy mi lesz a Disney sorsa, illetve hogy meddig csökkennek még, azt nem tudni, de perpillanat mi nem látnánk azt valószínűnek, hogy ilyenkor, a járvány kellős közepén vásárolja fel a másik óriást az Apple.

Vigyázat! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Éliás Zsolt András - 2020.03.21. 15:49

    A,z hogy leszbikus lázadók csókolóznak egy ikonikus(volt) film végén, mindent elárul a sátánista dízniről. Rohadjanak el.

Szólj hozzá Te is!