Egy új iPad modellszámot jegyzett be az Apple

HusztiD 2020.03.19. 13:55 iPad 0 db 139

2019-ipad-lineup

A MacRumors csapata nagyon szemfüles volt, ugyanis nemrégiben észrevettek egyetlen egy darab, úgynevezett szabályozási bejegyzést, melyet az Apple hajtott végre az Eurázsiai Gazdasági Bizottság adatbázisában. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján egy új iPad modellről beszélhetünk, de egyelőre nem tudni, hogy az melyik modell lesz (iPad, iPad Pro vagy iPad Mini).

Mint ilyenkor lenni szokott, az Apple csak úgynevezett modellszámat jegyeztetett be, melyek a következő volt: A2229. Természetesen ez még semmilyen konkrétumot nem jelent, de a bejegyzés iPad-ekre történt. Annyit tudni egyelőre, hogy az új, még be nem jelentett termék támogatja az iPadOS 13-at. Hogy mikor kerülhet a boltok polcaira, az is jó kérdés egyelőre. Illetve nem a tegnap bemutatott új iPad Prókról beszélhetünk, hiszen ott több modell van.

Nem árt megjegyezni, hogy azért van ilyen sok bejegyzés időről időre, mivel ilyenkor az Apple-nek az összes modellt le kell dokumentáltatnia. Például a 64GB-osat, 256GB-osat, vagy a 512GB-osat. Reméljük, hogy hamarosan kiderül, milyen új tabletre vonatkozik az almások új bejegyzése.

Vigyázat! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!