Kétszer gyorsabb és 75 százalékkal kisebb lett a Facebbok Messenger alkalmazása

HusztiD 2020.03.03. 13:55 Egyéb 3 db 2,436

facebook-messenger-redesign-

Az elmúlt napok folyamán észrevehettük, hogy teljesen megváltozott a Messenger, hiszen nem olyan rég kezdte el világszerte lefrissíteni a Facebook. Aki napi szinten használja az alkalmazást, az hamar rájöhetett, hogy bizony látványosan újragondolták a fejlesztők az appot.

Ezentúl az alkalmazásban csak két főbb menüpontot találhatunk meg, a chat-et és a barátainkat. Eltűnt a korábbi discover funkció, amit sokan fölöslegesnek tartottak, s az alkalmazásfejlesztő szerint sokkal jobb és átláthatóbb lett maga az alkalmazás, így a felhasználók is arra koncentrálhatnak, amiért van az app: a barátaikkal való csevegésre.

További érdekesség, hogy az ígéretek alapján az alkalmazás sokkal kisebb lett, mint az előző verzió, hiszen annak az egynegyedét teszi ki méretben, ám ugyanakkor kétszer gyorsabbá vált, mint amit megszokhattunk.

Nektek eddig mik az észrevételeitek az új Messenger kapcsán?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

 1. Showfor - 2020.03.04. 07:28

  Igen észrevettem hogy más
  Pl nem tudom az üzenet jelző hangját állítani
  Kiválasztott magának egy hangot frissítés után és ez van
  Remélem rövidesen orvosolják ezt a problémát

 2. Freemy - 2020.03.05. 08:51

  Nekem az a gond, hogy csatolmányokat már nem tudok úgy küldeni vele, mint korábban. Pl. pdf, docx fájlokat nem tudok a régi módon küldeni telefonról, csak számítógépről. Számomra a sebesség nem észrevehető a méret is mindegy lenne, viszont ezt a funkciót napi szinten használtam, nem tetszik az újítás. :(

 3. Peti - 2020.04.05. 09:07

  Az elmúlt eddig 1 hónapban még nem tudtam megszokni az új felületet pl.: smyle, matrica, gif, megjelenítést és még a 3D tuch lehetőség is hiányzik!
  Keresem a megoldást hogyan lehet korrábbi verziót visszaállítani!
  Jó, hogy folyamatosan fejlesztenek, de most mikor már a telefonjaink egyre gyorsabbak egyre nagyobb tárhely, processzor, ram van bennük így sámomra ez most visszalépés!

Szólj hozzá Te is!