Miért nincs dedikált Instagram applikáció iPad-re?

HusztiD 2020.02.18. 15:55 Egyéb, iPad 0 db 549

570148251_1280-847x476

2020-at írunk és az Instagramnak még mindig nincs dedikált alkalmazása iPad-re. Bizonyára korábban sokatokban felmerülhetett a kérdés, hogy miért nincs hivatalos applikációja az oldalnak, de most végre kiderültek a miértek. A válaszokat egyenesen a közösségi oldal CEO-ja, Adam Mosseri adta.

Kitalálnátok, hogy miért nincs Instagram app iPad-re? Mosseri szerint lényegében azért, mert kevesen vannak, így kevés erőforrással rendelkeznek ahhoz, hogy egy új alkalmazást készítsenek. Kifejtette, hogy ellenben ott van az iPhone-os alkalmazás, amivel sok probléma van, hiszen mindig fejlesztenek rajta valami, így voltaképp ezért nincs még iPad-es verzió. Valljuk be, sokkal jövedelmezőbb is egyben, mint külön lefejleszteni egy iPad-re szánt appot.

Többek között Mosseri azt is elárulta, hogy szeretnének egy hivatalos iPad appot, de ez még odébb van. Mondjuk idén 10 éves az iPad, így ha továbbra is így halad Mosseri csapata, akkor még az 2020-as évtized végére sem számíthatunk egy hivatalos alkalmazásra.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!