A koronavírus miatt emeli az iPhone és AirPods gyártását az Apple

HusztiD 2020.01.29. 13:55 AirPods, iPhone 1 db 347

iphone-11-pro-box-with-airpods-800x575

Az utóbbi hetek folyamán terjedt el Kínában az úgynevezett koronavírus, melynek sajnos azóta már több, mint 100 halálos áldozata lett. Az ellátási láncból származó információk szerint pedig pont emiatt emeli meg berendeléseit az Apple, hogy probléma esetén kellőképp felkészüljenek.

Ha hihetünk a mostani hírforrásoknak, akkor az almások 10 százalékkal emelték meg az iPhone 11 modelljeire a berendeléseket. Elviekben a gyártó összesen 80 millió készüléket szeretne legyártatni az idei év első félévében. Arról azonban nem szólnak a hírek, hogy milyenek lesznek a megoszlások a modellek között. Mivel az iPhone 11 pörög a legjobban, így feltehetően erre a telefonra nagyobb lesz a berendelés, mint a Pro testvéreire.

Nem utolsó sorban, a kaliforniai óriás az előző év folyamán 60 millió AirPods-ot adott el, így a fülesekre is megemelték a berendeléseket. Elviekben júniusig 45 millió darab legyártását rendelték be.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.59999

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Joci - 2020.02.01. 22:09

    Attól félek, hogy nem csak a darabszám lesz több, hanem az árak is fel fognak menni minden elektronikai cikknél ez miatt a vírus miatt,ha karanténok lesznek szerte Kínában és nem fognak dolgozni az emberek.

Szólj hozzá Te is!