Vékonyabb és energiatakarékosabb OLED kijelzőket kaphatnak az idei évi csúcs iPhone modellek

HusztiD 2020.01.10. 12:55 iPhone, Pletykák 0 db 599

iPhone-11-Pro-Max-display

Tudjuk nagyon jól, mióta az Apple bemutatta 2017. őszén az iPhone X-et, azóta a Samsung az egyik fő beszállítójuk, hiszen ők gyártják az almások részére az OLED kijelzőket. A koreai Elec legutóbbi beszámolója alapján ez változhat, ugyanis egy másik gyártó, az LG veheti át a koreaiak berendeléseinek egy részét.

Az értesülések alapján az LG már a hatodik generációs OLED kijelzők gyártására fókuszál, amit egyenesen az Apple-nek szánnak, így nagyon remélik, hogy nagyobb megrendelést kapnak a jövőben az almásoktól, ugyanis sikerült egy újabb technológiát elsajátítaniuk. Lényegében egy rétegen belül hoztak létre egy érintésérzékeny és egyben flexibilis OLED panelt. Azért jobb a korábbi eljárással szemben, mivel itt a gyártó csak egy réteget használ, ami által valamivel vékonyabb maga a panel, illetve a jelenlegi információk alapján energiatakarékosabb is egyben.

Elviekben hamarosan indulhat a tömeggyártás, így ha minden jól megy, akkor az idén ősszel érkező modellekben már ezen panelek kaphatnak helyet. Mivel ez csak egy újabb pletyka a sok közül, egyelőre bánjunk vele óvatosan, s ne vegyük készpénznek.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!