Így nézhet ki az iPhone line-up az elkövetkezendő két évben

HusztiD 2019.12.06. 12:55 iPhone, Kiemelt hírek 2 db 837

Screen-Shot-2019-12-05-at-10.14.06-AM

Ahogyan korábban, úgy Ming-Chi Kuo egy befektetői tájékoztatón kifejtette, hogy mit várhatunk az Apple-től az elkövetkezendő két év folyamán. Érdemes lehet hallgatni az elemző jóslataira, ugyanis korábban is többször sikerült szinte teljes pontossággal eltalálnia a dolgokat.

Ha minden jól megy, akkor 2020 őszén nem három, hanem összesen négy iPhone-t kapunk: egy 5,4, két 6,1 és egy 6,7 colosat. Mindegyik telefon OLED kijelzőt kap, valamint hardveresen megegyezik egymással. Egyedüli különbség a kameráknál fog jelentkezni. Az 5,4-es illetve az olcsóbbik 6,1-es iPhone két darab hátlapi kamerát kap, viszont a drágábbik 6,1-es, valamint 6,7-es készülék három lencsés ToF kamerás kialakítást kap. Ami pedig a formatervet illeti, Kuo szerint az új modellek az iPhone 4 formatervére fognak minket emlékeztetni.

Ha nem lenne elég, akkor jövőre kapunk még egy ötödik telefont is, az iPhone SE 2-t. Elviekben 2020 felső felében fog megérkezni, s a korábbi híreszteléseknek megfelelően az iPhone 11 hardverét kapja meg az iPhone 8 dizájnjával karöltve. Kuo tovább fokozta a dolgokat, ugyanis egy évvel később, 2021-ben érkezik majd az iPhone SE 2 Plus, ami 5,5 vagy 6,1 colos lehet. Erről azt kell tudni, hogy teljes kijelzőt kialakítást kap, azonban Face ID helyett kijelzőbe épített Touch ID felel majd az azonosításért.

Végül, de nem utolsó sorban elérkeztünk 2021 őszére. Kuo ugyan nem árulta el, hogy hány telefont várhatunk, de úgy gondolja, hogy az abszolút felső kategóriás iPhone-ból az Apple végre-valahára kinyírja a Lightning portot. Persze hihetnénk, hogy helyét az USB C veszi át, de a szakértő szerint semmilyen egyéb port nem lesz benne. Ez lesz az első port nélküli telefon, amivel az Apple a teljes vezetéknélküliségre gyúr rá. Ha ezen koncepciójuk beválik, akkor talán 2022-ben érkezhetünk el odáig, hogy egyik csúcsmodellen sem lesz semmilyen port.

Nyilván az Apple még szűk három hónapja adta ki az aktuális csúcsmodelleket, így kicsit messzinek tűnnek Kuo jóslatai. Mindenesetre érdemes lesz hónapok múlva visszatekinteni, s megnézni, hogy mi jött be a jelenlegi elemzéseiből.

Ti mire tippeltek? Szerintetek valóban ilyen lehet az iPhone line-up az elkövetkezendő évek folyamán?

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. iGnoom1548 - 2019.12.07. 18:19

    Ez elég nagy katyvasz elemzés kedves Kuo barátom, sztem már te se tudod mit találj ki :D

  2. Fap Fap Faps - 2019.12.08. 16:01

    Szerintem sanszos

Szólj hozzá Te is!