Bemutatkozott az iPhone 11 család; minden amit tudni kell az új termékekről – mi történt a héten?

HusztiD 2019.09.14. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 493

Izgalmasan telt szeptember második hete, ugyanis az elmúlt napokban ejtette meg szokásosnak nevezhető iPhone event-jét az Apple, ahol bemutatkoztak a legújabb okostelefonok, az ötödik generációs Apple Watch és egy új iPad.

Apple_Keynote-Event_Tim-Cook_091019-780x503

Az Apple bemutatta az iPhone 11-et, az iPhone 11 Prót és az iPhone 11 Pro Maxot

Ahogyan várható volt, az új iPad és az ötödik generációs Apple Watch bemutatását követően az új telefonokról, az iPhone 11 modelljeiről is lehullt a lepel. A korábbi pletykák zöme itt is igaz volt, ugyanis az Apple egyből három új telefont mutatott be, s természetesen az LCD kijelzős készülék több színben vált elérhetővé.

iphone2019-1774

Bővebben itt.

Az Apple bemutatta a 10,2 colos iPad-et és az Apple Watch S5-öt

A várakozásoknak megfelelően, magyar idő szerint, kedd este 7 órakor vette kezdetét az Apple 2019. szeptemberi médiaeseménye, ahol a vállalat vezetői bemutatták a legújabb termékeket. Első körben bemutatkozott a hetedik generációs iPad, majd leleplezték az ötödik generációs Apple Watch-csot is az almások.

iphone2019-1594

Bővebben itt.

Itt vannak az iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max és az Apple Watch S5 hivatalos magyar árai

A várakozásoknak megfelelően az Apple kedd este tartotta meg a szokásosnak nevezhető szeptemberi médiaeseményét, ahol számos új terméket, köztük az új iPhone és Apple Watch modelleit is bemutatták. A jó hír, hogy az iPhone Xr-hez képest 50 dollárral csökkent az iPhone 11 ára, azonban minden telefon árszabása maradt a régi. Egyedül az Apple Watch modellek drágultak nagyjából 10 ezer forinttal.

f1568138954

Bővebben itt.

A kiszivárgott információk ellenére is tudott meglepetést okozni az Apple az iPhone 11 eventen

Megszokhattuk, hogy az Apple hivatalos médiaeseményei előtt minden fontos dologról kiszivárognak az információk. Így volt ez idén és az elmúlt években is, hiszen a bemutató előtt egy fél évvel már tudtuk, hogy hogyan fognak kinézni az új telefonok, s milyen újdonsággal kerülnek piacra. Ebből kiindulva egy unalmas event várt volna ránk, azonban Timnek és csapatának sikerült pár meglepetést okoznia.

Tim-Cook-Apple-fall-keynote-September-2019-780x439

Bővebben itt.

iPhone 11 széria: jelentősen növelte a memória és az akku kapacitását az Apple

Az Apple magyar idő szerint kedd este mutatta be legújabb okostelefonjait, az iPhone 11 szériát. Ahogyan lenni szokott, megismerkedhettünk a telefonokkal, megtudtuk, hogy milyen újdonságokat kaptak, azonban arról szokás szerint nem meséltek az almások, hogy milyen belső hardvereket rejtettek el bennük a processzoron kívül.

iphone-11-pro-front-and-back

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét legelején megtudhattuk, hogy ugyan küszöbön van az iPhone 11, de az eladások alapján az iPhone Xr modellek a legnépszerűbbek, majd ezt követően érdekes új szabadalmakról olvashattunk az Apple Watch-csot illetően. Kedvenc elemzőnk, Ming-Chi Kuo pont a keddi médiaesemény előtt osztotta meg, hogy milyen újdonságokat kapnak majd a 2020-as iPhone modellek, majd láthattuk az első hands-on videókat az iPhone 11-ről.

Apple-Watch-Series-5-LTPO-screen-

A hét második felében visszanézhettük a keddi médiaeseményen levetített nagyszerű videókat, ami után megtudtuk, hogy havi szinten milliós nagyságrenddel növekednek a streamszolgáltatói bázisok. Végül az Xcode 11 GM verziójából kiderült, hogy hamarosan egy okosszemüveget is bemutathat az Apple, majd arról is beszámoltunk, hogy a tripofóbiások nem szeretik az új iPhone 11 Pro modelleket.

Ezek voltak a 2019-es év harminchetedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Ne feledjétek, jövő hét csütörtökön érkeznek a soron következő operációs rendszerek, rá egy napra pedig a legújabb iPhone 11 modellek is piacra kerülnek. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!