Újabb infók az iPhone XI-ről; kedvezményes akkucsere az iDoki-tól – mi történt a héten?

HusztiD 2019.08.17. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 241

Ismételten eltelt egy hét, mi pedig szokásunkhoz híven összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit.

45f7ff80-b925-11e9-beb7-ff5310556f8e

iDoki akciósorozat – negyedik rész: most spórolj az iPhone akkumulátor cseréjével

Az iDoki akciósorozatának negyedik részében ismételten az akkumulátor csere kapta a főszerepet, a korábbi nagy érdeklődésre való tekintettel. Az iDoki minden iPhone akkumulátor cserénél 20 százalék kedvezményt biztosít ügyfelei számára.

iphone7battery

Bővebben itt.

Újabb érdekességek szivárogtak ki az iPhone XI-ről

Kiszivárgott egy belsős Foxconn levelezés, melyben a vállalat egyik alkalmazottja írta le, hogy milyen újdonságokat kapnak az idei évi csúcsmodellek – számolt be erről a kínai AnTuTu oldal. Amennyiben hihetünk az oldal értesüléseinek, akkor kisebb változásokra számíthatunk.

iphone-xi-render-macrumors

Bővebben itt.

Továbbra is kimagaslóan vezeti az eladásokat az Apple Watch

Véget ért az idei év második negyedéve, s minden nagyvállalat beszámolt, hogy hogyan teljesített az áprilistól júniusig tartó időszakban. Ezúttal a Strategy Analytics csapata állt elő a legújabb felméréssel, melyből megtudhattuk, hogy egészen kimagaslóan szerepelt az Apple az okosórák piacán.

apple-watch-trio-2019

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében nagyon hangulatos ASMR videókat osztott meg az Apple, majd beszámoltunk, hogy lehet 3 darab hátlapi kamerát kapnak az idei iPad Pro modellek. Egyelőre úgy tűnik, hogy kevés iPhone XI-et rendelt be az Apple, illetve felmerült, hogy hamarosan a 15 colos MacBook Prót is kinyírhatják.

iphone-11-event

A hét második felében megtudhattuk, hogy immáron 90 százalékon áll az iOS 12 elterjedtsége, illetve felmerült, hogy hamarabb lesz egy hajtogathatós iPad, mint iPhone. Végül, de nem utolsó sorban kiszivárgott, hogy milyenek lesznek az 2019-es iPhone modellek elnevezései, valamint az iOS 13 legutóbbi bétájából kiderült, mikor tartja szeptemberi médiaeseményét az Apple.

Ezek voltak a 2019-es év harmincharmadik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!