Egyelőre kevés iPhone XI-t rendel be az Apple

HusztiD 2019.08.13. 11:56 iPhone, Pletykák 1 db 502

Screen-Shot-2019-07-16-at-9.44.31-PM

Augusztus van, az Apple pedig egy hónap múlva mutatja be legújabb csúcskészülékeit, az iPhone XI modelleket. A napokban beszámoltunk, hogy megkezdte szokásos nyári toborzását is a Foxconn, azonban most a Digitimes legújabb értesülései szerint az almások kevesebb készüléket rendelnek be.

Nem olyan régen felmerült, hogy az idei évre 75 millió készülék berendelésével terveznek a kaliforniaiak. Ha ezt viszonyítani szeretnénk, akkor ez nagyjából annyi, mint amennyit tavaly rendeltek be az iPhone Xr és Xs modellekből. Ugyan a Digitimes most nem hivatkozott konkrét számokra, de a meg nem nevezett, ellátási láncból származó értesüléseik szerint az Apple érintőpanelekért felelős partnere jóval kevesebb berendelést kapott a korábbiakhoz képest.

Az oldal arra hivatkozik, hogy az Apple sem igazán számít kirobbanó sikerre, s inkább a következő évi, tehát a 2020-as modellekre gyúr rá, hiszen az nagyobb újdonságokat rejt majd magában, ami miatt jobban megéri a felhasználóknak is cserélni. Ilyen lesz majd az 5G megjelenése, illetve vélhetően a továbbfejlesztett kamerarendszerek.

Információ! Újabb akkumulátor csereakcióval vár az iDoki! Ne maradj le róla!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Peti - 2019.08.15. 07:35

    Ahogy ez a telo kinézz, nem csodálkozom, hogy ők maguk sem számítanak sikerre.

Szólj hozzá Te is!