Ezek voltak a 2019-es iPhone Photography Awards legjobb fotói

HusztiD 2019.07.26. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 325

iphone-photography-awards-2019-yuliya-ibraeva cover

Immáron 12 éve annak, hogy évről évre kihirdetik a legjobb iPhone-nal készített képeket. Az iPhone Photography Awards-on idén több ezer nevezés érkezett 140 különböző országból, s az abszolút nyertes mellett az első három helyezett képeit is megosztották a nagyközönséggel.

iphone-photography-awards-2019

A díjnyertes képet Gabriella Cigliano készítette Zanzibárban, melyen egy afrikai nő és gyermeke látható. Gabriellát nagyon rabul ejtette a pillanat, ami a szeme elé tárult, így gyorsan megörökítette. Ugyan nem tudtak sokat beszélni a képen látható emberekkel, de szerinte a gyerek szeme mindent elárult, hiszen megtanulta, hogy a gyermekek a szemük által is képesek a kommunikációra. Szerinte ez az egyik leggyönyörűbb dolog, melyet valaha látott, s örökké emlékezni fog a momentumra. A felvétel egy iPhone X segítségével készült.

iphone-photography-awards-2019-diogo-lage

Az első képet Diogo Lage készítette, Portugáliában, azon belül a Santa Rita Beach-en. Diogo a felvételt Sea Stripes-nek nevezte el, hiszen itt, a tengerparton nagyon is megszokottak a hasonló, csíkos sátrak, mint amit a képen is láthatunk. A képet egy iPhone SE segítségével örökítette meg.

iphone-photography-awards-2019-yuliya-ibraeva

A második képet Yuliya Ibraeva készítette Rómában. Egy meleg nyári nap volt, az aszfalt szinte olvadt, így Yuliya úgy gondolta, hogy ideje meglógni a városból, s megnézni egy olasz filmet a Boroghese kertekben. Mire odaért a helyszínre, elkezdett szakadni az eső. Filmet ugyan nem látott, viszont sikerült egy remek képet készítenie egy iPhone 7 Plus segítségével.

iphone-photography-awards-2019-burning-man

Végül a harmadik képet Peng Hao készítette az Egyesült Államokban. Maga a felvétel a Nevada-i sivatagban, a Burning Man fesztiválon készült. Épp azt örökítette meg, mikor a homokviharban sikerült elvesznie a két fiatalnak, s mögöttük egy magas ezüst labda látható. A képet egy iPhone X segítségével örökítette meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!