Hét új MacBook modellszámot jegyzett be az Apple

HusztiD 2019.06.14. 09:55 Mac 0 db 56

macbookprodesign-800x470

A MacRumors csapata nagyon szemfüles volt, ugyanis nemrégiben észrevettek hét darab, úgynevezett szabályozási bejegyzést, melyet az Apple hajtott végre az Eurázsiai Gazdasági Bizottság adatbázisában. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján hét új MacBook modellről beszélhetünk.

Mint ilyenkor lenni szokott, az Apple csak úgynevezett modellszámokat jegyeztetett be, melyek a következőek voltak: A2141, A2147, A2158, A2159, A2179, A2182 és A2251. Természetesen ez még semmilyen konkrétumot nem jelent, de a bejegyzés notebook-okra történt, így esélyes, hogy hamarosan új MacBook és MacBook Air modelleket kaphatunk.

Nem árt megjegyezni, hogy azért van ilyen sok bejegyzés, mivel ilyenkor az Apple-nek az összes modellt le kell dokumentáltatnia. Például az alapmodellt, a középkategóriást, vagy a felsőt, ami mondjuk nagyobb háttértárral rendelkezik. Hogy mikor érkezhetnek az új notebook-ok, az egyelőre erősen kérdéses, de nem kizárt, hogy az elkövetkezendő hetek folyamán titkon megérkeznek az új MacBook-ok.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!