Mostantól tudni fogjuk, hogy egy új iOS frissítés lassítani fogja-e az iPhone-unkat, vagy sem

HusztiD 2019.05.24. 12:55 Apple, iOS, iPhone 2 hozzászólás 1 298

iphone7battery

Az Apple 2017. decemberében ismerte be, hogy bizony lassítja régebbi telefonjait. A hónapok, évek előrehaladtával a készülékekben lévő akkumulátorok jelentősen vesztenek kapacitásukból, így az Apple ezen telefonoknál mérsékelte a teljesítményt, amivel megakadályozták a véletlenszerű kikapcsolódásokat.

Az Egyesült Királyság Verseny- és Piacfelügyeleti Hatósága 2018 elején elkezdte vizsgálni az ügyet, s emiatt támadni az Apple-t. A jó hír, hogy most bő egy évvel az esetet követően az Egyesült Királyság kormánya bejelentette, hogy sikerült egyezséget kötniük, így az almások minden jövőbeli frissítéskor jelezni fogják, hogy belassítja-e az adott telefont az újabb rendszer, vagy sem.

Sajnos nem derült ki az Apple oldaláról, hogy hogyan fog mindez kinézni. Minden iOS frissítés leírásánál látni fogjuk, hogy mit várhatunk? Lehetséges. Egyelőre az angliai felhasználókat fogja feltehetően érinteni az eset, de mi úgy gondoljuk, hogy mivel ez egy nagyon hasznos kiegészítés, így hamar elterjesztik a többi ország felhasználói számára is a kaliforniaiak.

Egy-egy új iOS frissítéskor ti mire szoktatok leginkább figyelni?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. László Levente - 2019.05.24. 13:05

    Ios 13 ban állítólag 40% os gyorsulásra számíthatunk de majd június 3-án..

  2. sneeblejack - 2019.05.24. 16:54

    Úgy legyen !

Szólj hozzá Te is!