Képen az iPhone XI házainak állítólagos öntvényei

HusztiD 2019.05.14. 15:55 iPhone, Pletykák 3 hozzászólás 424

iphone-11-molds

Az OnLeaks jóvoltából felbukkant egy kép, melyen az állítólagos iPhone XI modelljeinek az öntvényeit láthatjuk. Nem szokatlanok az ilyen modellek, ugyanis a különböző kiegészítőgyártók ezek alapján kezdenek el különféle tokokat és egyéb nyalánkságokat gyártani idő előtt a telefonokhoz.

Ahogyan lenni szokott, most sem igazolja semmi, hogy az alábbi képen lévő házak a hivatalos méretek alapján készültek volna. Mindenesetre, ha eljátszadozunk kicsit a gondolattal, akkor pár apróságot észrevehetünk, melyet a korábbi pletykák idézőjelesen megerősítettek. Régóta tudjuk pletykaszinten, hogy a (középen lévő) iPhone Xr utódja dupla kamerát kap, azonban úgy néz ki, hogy itt is egy hatalmas kitüremkedést használhat az Apple, akárcsak a csúcsmodellek esetében, csak itt három helyett két lencse lesz megtalálható. Másik érdekesség, hogy nem az egész kitüremkedés kaphat egy hatalmas üveget, hanem abban lehetnek megtalálhatóak külön-külön a szenzorok. Ugyan kisebb újdonság ez, de a korábbi render-képek ezt kicsit máshogy ábrázolták.

Az Apple várhatóan szeptember elején rendezi meg a szokásosnak mondható médiaeseményét, ahol hivatalosan is lehullajtják a leplet az idei évi modellekről. Maradjunk türelemmel, viszont addig biztosan pletykák tömkelegéről fogunk még olvasni. Szerintetek valóban ilyenek lesznek az új telefonok?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Popacsku - 2019.05.14. 20:41

    Egyszerűen fos!

  2. Peti - 2019.05.15. 12:19

    Szörnyű!

  3. Istvan - 2019.05.18. 17:00

    Undorito!!!!!

Szólj hozzá Te is!