Meguntad az iPhone-od? Egyetlen hasznos dolgot még csinálhatsz vele

HusztiD 2019.05.08. 13:55 iPhone, Videók 2 db 526

maxresdefault (2)

Új videót töltött fel YouTube csatornájára az Apple, melyben lényegében a trade in programjukat promózzák. Mint tudjuk, külföldön viszonylag nagy igény mutatkozik a beváltás iránt, ugyanis a felhasználók nem bajlódnak a különféle hirdetésekkel, így beszámíttatják, s mellette egy új telefont is kihozhatnak.

Az új, egyperces videóban röviden és tömören megtudhatjuk, hogy még akkor is hasznát veszik az emberek a korábbi iPhone-unknak, ha mi azt meguntuk, köszönhetően a kaliforniaiak programjának. Ha becseréljük az Apple-nél, akkor az más kezekbe fog kerülni, illetve ha nagyon régi, akkor az újrahasznosításnál fog nagy szerepet játszani, így az almások a környezettudatosságra is felhívják vele a figyelmet.

Ha telefont cseréltek, akkor ti hogyan szoktatok eljárni? Hirdetitek és eladjátok a telefont, avagy néztek valahol egy kedvezményes, beszámításos akciót?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Minko Zoltan - 2019.05.08. 21:19

    Hogyan lehetne lecserélni a telefonon iphone 7 128gb os pl xr re

  2. Pool - 2019.05.14. 22:37

    Nemtudom h kint mennyibe számolnák be de nekem ithon elégge ledöbbentő árba számítótták volna be a 8amat. I8 64gb amit akkor javitottak gariba a hátlapon kívűl mindent kicseréltek és 65 vagy 68 e be akarták bevenni. (Hivatalalos apple boltba) :)

Szólj hozzá Te is!