Nyomás alatt az Apple, még idén be kell lépniük a hajtogathatós okostelefonok piacára

HusztiD 2019.03.14. 15:55 Apple, iPhone 3 db 230

galaxy-fold_kv_device

A Samsung és a Huawei párosa az előző hónapban mutatta be, hogy milyen nagyágyúkkal készülnek az idei évre. Mint azóta tudjuk, az idei év nagy valószínűséggel a hajtogatható okostelefonokról fog szólni, hiszen úgy tűnik, hogy jelenleg erre izgult rá a piac – vagy csak a nagyvállalatok reménykednek ebben.

A Digitimes arról számolt be legutóbb, hogy az iparági elemzők sürgetnék az Apple-t, hiszen ha a kaliforniaiak nem mutatnak be a közeljövőben saját hajtogathatós okostelefont, akkor bizony veszteni fognak a piaci részesedésükből. Korábban az Apple jelentette az innovációt az okostelefonok hajnalán, azonban ha nem dobnak piacra idén egy hajtogathatós iPhone-t, akkor nagy bajban lehetnek, hiszen egy az, hogy immáron nem ők lesznek az innovátorok, kettő pedig, hogy bevétel kiesésre számíthatnak miatta.

Természetesen szerintünk továbbra is az a kérdés, hogy mekkora igény mutatkozik ezen telefonokra. Fontos szem előtt tartani, hogy nem mindenki rajong a koncepcióért, illetve akinek tetszik is, az sem feltétlen fog legalább 2 ezer dollárnyi pénzösszeget kiadni egy ilyen telefonért, mikor így is aranyáron mérik a gyártók a csúcsmodelljeiket.

Ti mit gondoltok a témáról?

Ne maradj le az iDoki legújabb akciójáról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

 1. Istvan - 2019.03.15. 08:37

  Nem izgat a dolog!

 2. g - 2019.03.15. 17:31

  Hova qrvul ez a világ…. a régen el nem tudtam volna ilyen címet képzelni.
  Most meg az alma kullog Korea után.

 3. Lalo - 2019.03.16. 13:48

  Szerintem 1-2 évig ez még nem fog jelentős piacot nyerni a hajtogatos telefon.

Szólj hozzá Te is!