Bemutatását követően, két év múlva érkezhet az AirPower

HusztiD 2019.01.31. 15:55 Apple, Egyéb 1 db 77

airpoweriphone8

Tudjuk nagyon jól, hogy az Apple-nek van egy AirPower nevű terméke, amire igazából elmondhatjuk, hogy tudjuk róla, hogy valahol létezik, de már-már olyan, mint egy legenda, hiszen még senki sem látta. Viccet félretéve, az almások 2017. szeptemberében mutatták be a vezeték nélküli töltőpadot, s az akkori ígéretek szerint hónapokon belül meg kellett volna jelennie.

Mint tudjuk, a megjelenésből a mai napig nem lett semmi, azonban az utóbbi hetekben egyre több pletykát olvashatunk róla. Most például a Digitimes számolt be szűkszavúan arról, hogy gyártás alatt van a termék, s értesüléseik szerint az idei év második félévében dobja piacra az Apple. Ha mindez igaz, akkor nem kizárt, hogy pont szeptemberben érkezhet, mikor bemutatják a legújabb iPhone modelleket.

Hogy végül valósak-e a mostani információk vagy sem, azt pontosan nem lehet tudni. Érdemes óvatosan kezelni a Digitimes értesüléseit, s mi pedig egy bő fél éven belül meglátjuk, hogy valóban megmutatja-e magát az AirPower, vagy csak tovább hitegetnek vele minket.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.59999

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Bigyo - 2019.02.01. 21:30

    Én 2 féle töltőpadot használok, de sajnos mindegyiken lemerül reggelre az s3 órám. Az X mindegyiken feltöltődik, de az óra pár órával késöbb kikapcsol a túl alacsony akku miatt. Pedig 60-70%-al teszem rá. Gyári kabel es toltofej kombó mellett ezt nem csinálja.

Szólj hozzá Te is!