Két hónapon belül Csehországban és Szlovákiában is elérhető lesz az Apple Pay

HusztiD 2019.01.15. 11:56 Apple Pay 3 hozzászólás 1 155

applepay

Folyamatosan bővül az Apple Pay támogatott országok száma, ugyanis előző év decemberében immáron Németországban is elrajtolt az almások fizetési szolgáltatása. A legújabb hírek alapján február végén, március elején immáron Csehországban és Szlovákiában is debütál az almások mobil fizetési eljárása.

Az érdekesség mindebben, hogy az említett két ország lesz a 33 és 34. olyan hely, ahol megjelent az Apple Pay. Természetesen ezzel még nincs semmilyen baj, viszont annyi igen, hogy arról továbbra sincs hír, hogy nálunk Magyarországon mikor lesz elérhető. Érdekességképp pár hete felmerült, hogy hamarosan Szaúd-Arábiában is megjelenik a szolgáltatás, de erről egyelőre konkrétabb információ nem áll rendelkezésre.

Reméljük, hogy hamarosan megérkezik hozzánk is a szolgáltatás, hiszen ha azt nézzük, Európa számos országában érhető el az Apple Pay. Szomszédaink közül másfél hónapon belül Szlovákiában is debütál a fizetési eljárás, illetve jó ideje már Ukrajnában is igénybe vehető.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. NoName - 2019.01.15. 21:41

    Nekünk sem kell már sokat várni rá, áprilistól elvileg nálunk is elérhető lesz egy bankban már biztosan, de a Gránit is tárgyal már az Apple-el!

    • No2Name - 2019.01.27. 21:39

      Szia! Lehet tudni melyik bank?

  2. No2Name - 2019.01.27. 21:16

    Szia Noname! Lehet tudni melyik bank? Már most nyitnék ott számlát. :-)

Szólj hozzá Te is!