Valós történetekkel mutatják be az Apple Watch nagyszerűségét

HusztiD 2018.12.10. 13:55 Apple Watch, Videók 1 db 158

maxresdefault

Úgy tűnik, az Apple nagyon rágyúrt az Apple Watch-ra, ugyanis előző héten érkezett meg hozzá a legutóbbi szoftverfrissítés, melyben elérhetővé vált az EKG mérés. Ezt megelőzően pedig láthattuk az almások igen jól sikerült karácsonyi kisfilmjét, majd most két újabbat töltöttek fel YouTube csatornájukra az okosórához köthetően.

A legújabb videókban olyan embereket hallhatunk, kiknek életét az Apple Watch mentette meg. Korábban számos alkalommal beszámoltunk mi is, hogy miként köszönhetik az emberek egészségüket, illetve több esetben életüket az okosórának, de most itt van egy kisebb montázs, melyet az Apple készített az érintett személyekkel. Rövid történeteket ismerhetünk meg belőlük, majd azt, hogy sokat köszönhetnek az okosórának, mely figyelmeztette őket a rendellenességekről.

Nektek esetleg van hasonló történetetek?

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Grrrgo79 - 2018.12.12. 17:37

    Ja, igen van hasonló történetünk: Az én életemet egy Intel 486-os processzor mentette meg, amikor éppen rám akartak lőni, akkor magam elé fogtam a Dos-os Laptopomat és a golyó megakadt az Intel processzor 600 nm-es csíkszélességében. ;) Ugyan, hagyjuk már ezeket az Apple megmenti a világot (és neked csak 1000 dollárt kell csak fizetni érte!) meséket. És az irdatlan profitját is csak a világ megmentésére fogja költeni az Apple – hogy a világ, tisztább, zöldebb, egyenlőbb és genderebb legyen – dajkameséket is hanyagolhatnátok már!

Szólj hozzá Te is!