Megérkezett a watchOS 5.1.2 és vele együtt az EKG app

HusztiD 2018.12.07. 12:55 watchOS 0 db 329

ecg-apple-watch

Csak úgy ontja magából a frissítéseket az Apple, ugyanis szerda este folyamán egy rakás új szoftvert tettek elérhetővé, míg egy nappal később megérkezett a watchOS 5.1.2, melyben végre-valahára debütált az EKG alkalmazás. A legújabb frissítés számos újdonsággal frissült, de legjobban azok fognak neki örülni, kik a negyedik generációs okosórával rendelkeznek. Sajnos a funkció egyelőre csak Amerikában érhető el, viszont más országok lakói még egy kis trükk segítségével sem csalhatjuk elő a funkciót.

Az Apple az alábbi leírást mellékelte a watchOS 5.1.2 mellé:

Ez a frissítés új funkciókat, fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz:

  • Új EKG alkalmazás az Apple Watch Series 4 eszközön (csak az Egyesült Államokban és az Egyesült Államok területein)
    • Lehetővé teszi, hogy egy egyelektródás EKG-hoz hasonló EKG-t készítsen;
    • Jelezheti, hogy az Ön szívritmusa pitvarfibrilláció jeleit mutatja-e, amely a szabálytalan szívritmus egyik súlyos formája, vagy szinuszritmus jeleit mutatja, ami azt jelenti, hogy a szíve normál ütemben ver;
    • Elmenti az EKG-hullámformát, a besorolást és az esetlegesen jelzett tüneteket egy PDF-be az iPhone-on lévő Egészség alkalmazásban, amelyet megoszthat az orvosával.
  • Lehetővé teszi, hogy értesítést kérjen arról, ha pitvarfibrillációra jellemző szabálytalan szívritmus észlelhető (csak az Egyesült Államokban és az Egyesült Államok területein).
  • Közvetlen hozzáférést biztosít a támogatott mozijegyekhez, kuponokhoz és pontgyűjtő kártyákhoz a Walletban, ha egy érintésnélküli olvasó közelébe helyezi.
  • Értesítéseket és gratuláló animációkat kap, ha eléri a napi maximális pontszámot egy adott nap során a Tevékenység alkalmazásban lévő versenyeken.
  • Új infógrafikai komplikációkat használhat a Mail, a Térképek, az Üzenetek, a Barátok keresése, az Otthon, a News, a Telefon és a Remote alkalmazáshoz.
  • A Vezérlőközpontból kezelheti az elérhetőségét az Adóvevő esetében.

Figyelem! Kihagyhatatlan akcióval vár rád az iDoki! Ne maradj le róla, hisz ettől neked is leesik az állad!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!