Ennyire varázslatos képeket készíthetsz egy iPhone Xr segítségével

HusztiD 2018.11.19. 15:55 iPhone 0 db 1 203

iphonexraustinmann

Tudjuk nagyon jól, hogy amint az Apple kiad egy-egy új terméket, azt onnantól kezdve nagy előszeretettel reklámozzák. Elmúlt években például elindította a ‘Shot on iPhone’ kampányát a kaliforniai vállalat, mely arról szólt, hogy az adott évi csúcsmodellekkel készített felhasználói képeket és videókat megosztották a publikum számára.

Most is ez történt, hogy immáron több hete piacon van az iPhone Xr. Az almások egy dedikált oldalon emeltek ki pár nagyszerű képet arról, hogy voltaképp mire képes az iPhone Xr kamerája. Tudjuk jól, hogy az Xr és Xs között annyi a különbség, hogy a csúcsmodellben van egy második szenzor, amivel nem csak a kétszeres optikai zoom érhető el, hanem általa készíthetőek remek portré módok. Nos, az iPhone Xr esetében csak egy kamera van, s az úgynevezett ‘bokeh’ effektet szoftveresen oldotta meg az Apple, amitől eleinte sokan féltek, de az alábbi képeket elnézve nem lehet panaszuk.

Érdemes azért megjegyezni, hogy manapság már minden okostelefonnal kiváló képeket készíthetünk. Egyszerűen elérkeztünk egy olyan pontra, amikor az átlagfelhasználók egy okostelefonnal fényképeznek, mintsem egy drágább fényképezőgéppel. A mostani képek valóban kiemelkedőek, de nem árt szem előtt tartani, hogy kell egy kis szakértelem ahhoz, hogy minél nagyszerűbb képeket készíthessünk.

Képeket elnézve mit gondoltok az iPhone Xr kamerájáról? Bejövős?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!