iOS 12-ből szivárgott ki az új iPad Pro

HusztiD 2018.10.30. 09:55 iOS, iPad 0 db 184

ipadpro2018

Nem ez az első olyan eset, hogy magából az iOS-ból szivárogjon ki egy-egy újdonság az Apple által még be nem mutatott termékekről. Legutóbb nyár folyamán volt egy ilyen eset, mikor megjelent az iOS 12 ötödik bétája, hiszen abban egy kis ikonként szerepelt az új iPad Pro, azonban mivel ez csak egy kis ikon volt, nem igazán lehetett belőle kiindulni.

Most nem olyan rég, a 9to5Mac csapata fedezte fel az alábbi képet az iOS 12 legutóbbi kiadásában, s nagy valószínűséggel ezt mutatják majd be az almások a délután folyamán. Röviden mit lehetne elmondani? Az almások kinyírták a Touch ID-t, s helyette Face ID lesz a tabletben úgy, hogy nem lesz neki külön kamerasziget kivágva. Ezen felül lekerekített széleket kap a készülék, azonban a kávák továbbra is vastagok maradnak, de talán koránt sem annyira, mint a jelenleg piacon lévő modelleknél.

Ne feledjétek, délután 3-tól kezdődik a legújabb event, ami után nem sokkal összefoglalóval jelentkezünk. Már csak pár óra, s hivatalosan kiderül, hogy mit rejt még az idei évben számunkra az Apple.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!