Megérkeztek az első iPhone Xr review és unboxing videók

HusztiD 2018.10.24. 13:55 iPhone, Videók 1 db 398

maxresdefault (2)

Jól tudjuk, hogy az új iPhone Xr modellek e hét péntekétől lesznek elérhetőek a publikum számára. Mivel közel a megjelenés, néhány szerencsés tech szakinak lehetősége volt idő előtt kipróbálnia az Apple legújabb telefonját, hogy az alábbi videókban beszámoljanak az újdonságokról.

Igazából ha azt nézzük, akkor az iPhone Xs és Xr modellek között akadnak különbségek, azonban több dologban is megegyeznek, mint a TrueDepth előlapi kamera, vagy az A12 Bionic processzor. Az iPhone Xr-t illetően leginkább az LCD kijelzőre, illetve a hátlapi kamerára fektették a videósok a hangsúlyt. Mint tudjuk, az Xr egyetlen egy hátlapi szenzorral is képes hasonló portré képeket csinálni, mint a két kamerával szerelt testvérei. Voltaképp mondhatjuk, hogy az Apple itt a Google-t követi, kik már a Pixel 2-nél bemutattak egy hasonló szoftveres funkciót.

Review

Unboxing

Természetesen érdemes lesz még a többi nagyobb csatorna videóját egyaránt megvárni az iPhone Xr-rel kapcsolatosan. Az eddig látottak alapján igazán eltalálta az új telefont az Apple, de hogy mennyire lesz népszerű, az még a jövő titka.

Titeket mennyire hoz lázba az iPhone Xr?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.5

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. bendegúz - 2018.10.24. 20:20

    Olyan mint az 5c, gondolom pont annyira lesz sikeres…

Szólj hozzá Te is!