Hiába a pozitív előrejelzés, az Apple beszállítói koránt sem bíznak az iPhone Xr sikerében

HusztiD 2018.10.24. 11:56 iPhone, Pletykák 1 db 350

iPhone_XR_red-back_091220181

Mióta bemutatta az idei évi csúcsmodelljeit az Apple, azóta olvashatunk különböző elemzésekről. Eddig a szakemberek nagy része azt állította, hogy igazán sikeres lehet az iPhone Xr, hiszen a felhasználók inkább erre ruháznak be, mint egy iPhone 8-ra, mivel az iPhone Xr-ben több újdonságot kapnak.

A sokszor kétes információkat közlő Digitimes állt elő egy újabb híreszteléssel, kik arra hivatkoznak, hogy az Apple tajvani beszállítói továbbra is kétesen állnak a 6,1 colos telefon sikeréhez. Elviekben egyelőre nem tudják, hogy pontosan mekkora berendeléssel lehet számolni a közeljövőben, illetve a Digitimes azt szintén megjegyezte, hogy az elkövetkezendő időszakban érdemes lesz abból kiindulni, hogy milyen negyedévet zárnak az almások partnerei, hiszen az egyfajta viszonyítási alapnak már megfelel.

Ha belegondolunk, akkor jóformán minden évben ugyanaz a helyzet, mint most: a különböző híroldalak, elemzők mindig negatív hangot adnak számításaiknak. Erre folyton folyvást rácáfol az Apple, hiszen képesek mindig meglepetést okozni, s kiemelkedő eladásokat produkálni.

Szerintetek valóban sikeres lehet az iPhone Xr?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Sebők István - 2018.10.24. 13:46

    Egyszer mindennek vége !

Szólj hozzá Te is!