Egyelőre hatalmas siker elé néznek az új iPhone modellek

HusztiD 2018.09.18. 15:55 iPhone 1 db 102

27552-41343-iphone-xs-leaked-2-l

Az előző hét folyamán bemutatott iPhone Xs és Xr családról eléggé megoszlanak a felhasználói vélemények, azonban ezt leszámítva az Apple-nek ismételten megvan mindene ahhoz, hogy újabb rekordokat döntsön. A Digitimes jelentkezett a legújabb hírekkel, kik az ellátási láncból származó információikra támaszkodnak.

Az almások a gyártókhoz leadott berendelései alapján nagyjából 85 millió iPhone Xs, Xs Max és Xr leszállítása várható az idei év hátralévő részében. Ha ehhez hozzáadjuk a korábbi modelleket egyaránt, akkor a számítások alapján a 2018-as év második felében összesen 127 millió iPhone modellt adhat el az Apple. Ha mindezen számok beválnak, akkor közel 100 milliárd dolláros bevételre tehetnek szert, ami éves szinten 10 százalékos növekedésnek felel meg.

Természetesen nehéz kiszámolni, hogy mit reagál a piac az Apple új csúcskészülékeire. Egyelőre az elemzők is pozitívan látják az elkövetkezendő időszakot, de leghamarabb csak a következő negyedéves adatokból tudhatjuk meg, hogy voltaképp milyen volt az aktuális modellek rajtja.

Ti mire számoltok? Szerintetek ismételten bankot robbant az Apple?

Figyelem! Kilencedik születésnapját ünnepli az iDoki, ne maradj le a kihagyhatatlan születésnapi akcióikról!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Yooozi - 2018.09.18. 18:45

    Meg szerencse hogy valakinek futja ra…

Szólj hozzá Te is!