Új hibajelenségre lehetnek figyelmesek az iOS 12 béta felhasználói – itt a beta 12

HusztiD 2018.09.03. 11:56 iOS, iPhone 1 db 222

Screen-Shot-2018-08-30-at-10.07.59-PM

Az elmúlt napok folyamán egy érdekes hibaüzenetre lehettek figyelmesek azon felhasználók, kik a legutóbbi iOS 12 bétáit használják. Az esetről többen jeleztetek felénk, azonban úgy tűnik, hogy nem csak nálunk, hanem világszinten észlelhetőek a a kissé zavaró jelenségek.

A rendszer automatikusan feldobja az alábbi képen látható hibaüzeneteket, mely szerint egy új iOS frissítés érhető el, s a rendszer arra kér minket, hogy frissítsünk az iOS 12 bétaverzióról. Az eddigi tapasztalatok alapján a hibaüzenet azóta kezdett el felbukkanni, ahogyan az Apple elérhetővé tette az iOS 12 11 béta kiadását. Felhasználók részére több napig dobálta fel az alábbi hibaüzenetet a rendszer, azonban az elmúlt napok folyamán az iOS 12 beta 12-t is kiadta az Apple, mely megoldást hozott a fennálló problémára.

Maradjunk türelemmel, hiszen ha minden jól megy, akkor a szeptember 12-i event után napokkal megjelenik a végfelhasználók részére is a rendszer, így onnantól kezdve elfelejthetjük a különféle béta-kiadásokat.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Yooozi - 2018.09.03. 12:00

    Penteken kijott hozza a frissites mar nem csinalja, de tenyleg rohadt idegesito volt

Szólj hozzá Te is!