A professzionális felhasználókat célozza meg a Mac Mini 2018-as frissítésével az Apple

HusztiD 2018.08.21. 11:56 Kiemelt hírek 0 db 757

mac-mini-2018

Mondhatni tavaly óta nyílt titok, hogy a 2018-as év a Mac éve lesz – legalábbis ezt mondták 2017 folyamán ezelőtt az Apple vezetői. Azóta eltelt lassan egy év, de nem sok mindent dobtak piacra az almások. A Blommberg egyik jól ismert munkatársa, Mark Gurman úgy hiszi, hogy hamarosan megérkeznek az új Mac Mini modellek, de nem azok, melyekre mi átlagfelhasználók várunk.

Az Apple utoljára 4 évvel ezelőtt frissítette a Mac Mini vonalat, s 500 dollárért kínálta már ekkor az alap gépet, ami egészen kedvezőnek mondható. A szakember szerint az Apple alaposan feltornássza a 2018-as modellnél az árakat, de azt hogy milyen mértékű növekedésre számíthatunk, azt nem árulta el.

Mark szerint az Apple több konfigurációt tervez piacra dobni, ami azt jelenti, hogy több különböző háttértárral és természetesen processzorral lesz kapható a masina. A rossz hír, hogy ezzel nem az átlagfelhasználókat célozza meg a kaliforniai vállalat, kik szeretnének belépni a macOS világába, hanem azokat, kik sokkal többre használnák, legyen szó akár videóvágásról vagy zeneszerkesztésről.

A szakember végül az új, belépőszintű 13 colos MacBook-ról is nyilatkozott. Szerinte az új notebook a MacBook Air utódja lesz, s kísértetiesen hasonlít majd a jelenleg piacon lévő MacBook modelljeihez, csupán annyi lesz a különbség, hogy kisebb kijelző körüli kávát kap a masina. Ennél több infót sajnos nem osztott meg róla.

Szerintetek mit eredményezhet, ha az Apple valóban a professzionális felhasználókat kívánja célba venni az új Mac Mini sorozattal?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!