Ekkor érkezik és ennyibe kerül az AirPower töltőpad

HusztiD 2018.08.17. 14:55 Apple, Pletykák 1 db 667

AirPower

Az Apple eredetileg előző év szeptemberében, az iPhone X-szel karöltve mutatta be első vezeték nélküli töltőpadját, az AirPower-t. Az akkori információk szerint a terméknek hónapokkal később, tehát az idei év elején kellett volna megjelennie, de mint tudjuk, erre a mai napig nem került sor.

Most egy kínai oldal, a Chongdiantou állítja, hogy az AirPower-ért 149 amerikai dollárt fog elkérni a kaliforniai vállalat, s ha minden igaz, akkor szeptember folyamán fog megjelenni. Természetesen addig lesz egy iPhone event is, de egyelőre nem tudni azt, hogy az új iPhone modellekkel karöltve érkezhet-e meg a töltőállomás, avagy sem, de erre feltehetően igen a válasz.

Mivel ez csak egy kínai oldal beszámolója, így érdemes ennek megfelelően kezelni a hírt. Mi reméljük, hogy most már tényleg összeszedte magát az Apple, hiszen jó volna, ha lassan kapható lenne egy olyan termék, melyet idestova egy évvel ezelőtt jelentettek be.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Bigyo - 2018.08.17. 18:17

    Aztaaa brutál drága, akkor nem sokan vesznek belole tuti. Nem vágom mi kerül benne ennyibe. Baseus töltőtpad is tök jo es ennek a töredékébe kerül.

Szólj hozzá Te is!