Sebességtesztben még a Note 9-et is megalázza az iPhone X

HusztiD 2018.08.13. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 1 db 466

note9

Jól tudjuk, hogy a Samsung az előző hét végén tartott egy média eseményt, ahol bemutatták a legújabb zászlóshajót, a Galaxy Note 9-et. Ahogyan ilyenkor lenni szokott, különféle teszteknek vetik alá a telefonokat, hogy kiderüljön, vajon melyik modell hogyan teljesít a többihez képest.

Nem kellett sokat várni, ugyanis a napok folyamán kiszivárogtak az első Geekbench 4 tesztek. Igazából mondhatjuk, hogy várható volt, hogy a Note 9 megalázza a mezőnyt, de sajnos elmaradt az erőfitogtatás. Ha a multicore teljesítményeket nézzük, akkor a lassan egy éve bemutatott iPhone X 10 357 pontot produkált, míg a megjelenés előtt álló Galaxy Note 9 csupán 8 876 pontra volt képes.

Nem rossz a Samsung aránya, azonban mégsem mondhatjuk róla, hogy kellőképpen kiemelkedő lenne. Viszonyításképp érdemes megnézni a OnePlus 6 adatait, amely összesen 9 088 ponttal zárt, s ez is hónapokkal ezelőtt jelent meg. Ha a korábbi Galaxy S9, illetve a Note 8 eredményeihez hasonlítunk, akkor láthatjuk, hogy némi teljesítménynövekedés tapasztalható, de semmi komolyabb.

EC700554-DCE8-4FD5-8E36-5436F6E22FB1

Igazából elmondhatjuk, hogy manapság minden okostelefon piszok gyors teljesítményre képes, a valós életben minimális különbségeket tapasztalhatunk csupán. Ha megjelenik a Note 9, akkor várhatóan több videós teszt lesz arról, hogy hogyan teljesít a koreaiak új üdvöskéje, így érdemes lehet azt megvárni, s megnézni, hogy miképp állja a sarat a  valós megpróbáltatásokkal szemben.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Joci - 2018.08.14. 22:16

    Nagyon elmaradt a várakozásaimtòl ez a Note9….Ez a cucc egy kicsit nagyobb és tollal ellátott S9-es…. Nagyon nagy csalòdás volt samuéktòl egy ilyen termékkel előállni. Semmi különleges wow faktor… Mehet is a süllyesztőbe egyből…..

Szólj hozzá Te is!