Hamarosan arra is figyelmeztet az Apple Watch, ha sokat napozol

HusztiD 2018.08.13. 13:55 Apple Watch 0 db 274

apple-watch-series-3-waves

Az iPhone által folyamatosan monitorizálhatjuk, hogy egy nap hány lépést tettünk meg, míg az Apple Watch képes az életmentésre, ahogyan azt több példa is alátámasztotta. Egy újabb szabadalom alapján úgy tűnik, hogy megtudhatjuk, mi lehet az Apple okosórájának a következő nagy újítása.

Természetesen nem arról van szó, hogy az okosóránk figyeli az időjárás előrejelentést, s az alapján tájékoztat minket, hanem egy olyan új szenzort kap, mely képes lesz megállapítani, hogy lényegében milyen mértékű a napsugárzás ér minket. Ezáltal az Apple Watch figyelmeztetne, hogy ne sütkérezzünk tovább, illetve kenjünk fel még több naptejet, mielőtt teljesen leégnénk.

Mivel ez egy újabb szabadalom, így nem biztos, hogy az elkövetkezendő időszakban lesz belőle valami. Mindenesetre ha egy ehhez hasonló szenzort kapna az okosóra, akkor azzal még fejlettebb lenne, s egy újabb hasznos funkcióval bővülhetne. Reméljük, hogy idővel bemutatkozik.

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!