Keskenyebb kávával érkezik a 6,1 colos LCD-s iPhone

HusztiD 2018.07.16. 15:55 iPhone, Pletykák 1 db 634

iphone-x-notch

A tavaly bemutatott iPhone X volt az Apple első olyan telefonja, mely lekerekített kijelzőszéleket kapott, s ezen felül még az azt körülvevő káva méretén egyaránt csökkentettek. A Digitimes legújabb értesülései szerint az idei évi modelleknél tovább csökkentheti ennek méretét az Apple.

A forrás legújabb értesülései szerint az LCD-s okostelefonok zöme úgynevezett 0.4t-s LED chipeket használnak, melyeknél a káva 4 – 4,5 mm-ig terjed. Ha minden jól megy, akkor az Apple egy fokkal újabb és jobb technológiát, a 0.3t-t fogja használni, amivel a káva mérete 2 – 2,5 mm-re csökkenhet. Az LCD kijelzőknél sokkal nehezebb elérni a káva nélküli hatást, s a 0.3t-t is még csak az idei év elején vezették be a nagyobb gyártók.

Szerencsére nem kell sokat aludnunk, hiszen nagyjából két hónap múlva rántja le a leplet legújabb okostelefonjairól az Apple. Várjátok már az eventet?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Jobbmintte - 2018.07.17. 00:36

    Hat lehetne kisebb mert iPhone X-nék is hatalmas a széle :/

Szólj hozzá Te is!