Ming-Chi Kuo: ezeket a termékeket várhatjuk az idei év hátralévő részében az Apple-től

HusztiD 2018.07.12. 11:56 Apple Watch, iPad, iPhone, Kiemelt hírek, Mac 0 db 515

appleproductlineup-800x435

Most, hogy immáron a 2018-as év második felét tapossuk, Ming-Chi Kuo kiadott egy új jegyzetet arról, hogy mit várhatunk az idei év hátralévő részében az Apple-től. Természetesen a legtöbb termékről már olvashattunk az elmúlt hónapok folyamán, azonban a szakember most egy csokorba szedte, hogy mi mindent várhatunk kedvenc vállalatunktól.

iPhone: Három darab telefont tervez piacra dobni az Apple, melyből kettő OLED (5,8 és 6,5 col méretben), míg egy LCD kijelzővel (6,1 col méretben) lesz elérhető. Természetesen az első kettő képviseli majd a felsőbb kategóriát, míg utóbbi a belépőszintet. Várhatóan mindegyik készülék megkapja a Face ID-t az A12-es processzorok mellett. Kuo szerint a két OLED-es telefon dupla kamerával érkezhet, míg az LCD-s testvér csupán eggyel.

iPad Pro: Egy teljesen új, 11 colos és egy 12,9-es iPad Prón dolgoznak a kaliforniaiak, melyek az új, közel széltől szélig terjedő kijelzős formatervet kapják meg, akárcsak az iPhone X. Kuo szerint elköszönhetünk a Home gombtól, s helyette a Face ID-t üdvözölhetjük.

Mac Mini: Sok infóval ugyan nem szolgált az elemző, azonban szerinte épp itt az ideje, hogy az Apple megejtse a frissítést, mivel immáron több, mint három és fél éve várat magára a Mini vonal.

MacBook és MacBook Pro: Kuo szerint csupán az Intel újabb processzorait kaphatják meg a laptopok.

Egy teljesen új, belépőszintű MacBook: Kuo úgy hiszi, hogy az Apple hamarosan egy belépőszintű notebookot is bemutat. Korábban voltak elképzelései az új MacBook Air modellekről, de az elemző legutóbb csak simán MacBook-ként hivatkozott rá. Elviekben 12 colos kijelzőt kaphat, illetve a jelenleg piacon lévő Air modelleket hivatott felváltani.

public-beta

iMac: Elviekben sokkal jobb kijelzőt kaphatnak az új iMac masinák, de bővebb infókba nem ment bele az elemző. Természetesen az Intel újabb processzorainak bemutatkozását itt is várhatjuk.

Apple Watch: Végére maradt a legérdekesebb. Kuo szerint két új Apple Watch modellen dolgozik az Apple, amelyek kicsivel nagyobb kijelzőt, s kibővített pulzusmérő funkciót kapnak. Elviekben az új órák 1,57 (39,9 mm) és 1,78 colban (45,2 mm) érkezhetnek – viszonyításképp jelenleg 38 és 42 mm-es méreteket használnak az almások. Nem utolsó sorban pedig az új okosórák szintén csökkentett kávát kaphatnak a jelenlegiekhez képest.

Kisebb dolog ugyan, de a szakember szerint új AirPod fülest dobhat piacra az Apple, illetve hamarosan tömeggyártás alatt lesz a tavaly szeptemberben bemutatott AirPower vezeték nélküli töltőállomás. Idén szeptemberre várhatjuk az iPhone eventet, azonban októberben szintén lehetséges egy újabb esemény, ahol az összes többi termékét mutatják be a kaliforniaiak.

Ne feledjük, hogy Ming-Chi Kuo az az elemző, kinek legtöbb jóslata bevált az elmúlt évek folyamán. Nem hiába, hiszen számos Apple-közeli forrása van. Reméljük, hogy a mostani információi is helytállóak lesznek. Ti mely terméket várjátok leginkább az Apple-től?

Figyelem! Hasznos iPhone és Mac kiegészítőt keresel? Segítünk! Véletlenül betört a kijelződ? Ne csüggedj, ugyanis kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!