A macOS Mojave legelső nyilvános bétája is megérkezett

HusztiD 2018.06.27. 09:55 Mac, macOS 0 db 180

macos-mojave-macbook-pro

Az Apple hétfő este folyamán tette elérhetővé az iOS 12 első nyilvános bétáját, majd egy napra rá megérkezett a macOS Mojave szintén első kiadása. Akárcsak az iOS-nél, úgy itt is az első verziót adta ki az Apple a végfelhasználók számára, s az elkövetkezendő hetek folyamán érkeznek az újabb kiadások.

Tegnap már összeszedtük, hogy hogyan telepíthetitek az iOS 12 nyilvános bétáját, s jeleztük, hogy első körben fel kell iratkozni az Apple szoftver programjára. Nos, itt sem sokkal másabb a helyzet, ugyanis első lépésként fel kell iratkozni abban az esetben, ha még ezt nem tettétek volna meg. Ezt követően pedig a weboldalon ki kell választani a macOS Mojave-t, majd innentől már automatikusan visz tovább a folyamat. Persze a telepítés előtt első lépésként itt is ajánlatos biztonsági mentést készíteni.

Fontos megjegyezni, hogy mivel ez is az első béta, így tele van kisebb-nagyobb hibákkal, így inkább az telepítse, akinek van egy másod számú Mac is beüzemelve, ugyanis a béták mindennapi használatra még nem ajánlottak.

Figyelem! Betört a kijelződ? Ne feledd, kihagyhatatlan kijelzőcsere akcióval vár az iDoki! Apropó, tudtad, hogy változott a Báthoryn lévő iDoki nyitvatartása?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!