Bassgate: problémával érkezett a HomePod számára az iOS 11.3

HusztiD 2018.04.03. 13:55 HomePod, iOS 0 db 197

Apple Home Pod (Review)

Az Apple előző hét második felében tette elérhetővé a legújabb szoftverfrissítéseit, melyek között ott volt a régóta várt iOS 11.3. Úgy tűnik, hogy ennek a HomePod tulajai nem igazán fognak örülni, ugyanis mint korábban kiderült, magára az okoshangszóróra is ugyanaz a rendszer fog települni, mint iOS készülékeinkre.

A legújabb információk szerint többen frissítették a hangszórót, azonban az új szoftver teljesen elrontotta a készülék hangminőségét. Twitteren és Redditten a legtöbb felhasználó a basszusra panaszkodik, ugyanis a frissítés óta a HomePod feltűnő módon csökkentette annak az erejét. Természetesen akadtak olyan felhasználók, kiknek ez bevált, de a legtöbben pont ennek az ellenkezője miatt adtak hangot.

Sajnos az Apple nem ad hozzáférést a HomePod tulajainak az EQ beállításokhoz, hiszen a hangszóró egy saját algoritmus által minden egyes zenéhez külön belövi a lehető legjobb hangzás miatt. Egyelőre a kaliforniaiak nem nyilatkoztak az ügyben, így nem tudott, hogy direkt-e a dolog, avagy valami hiba csúszott a gépezetbe. Feltehetően még úgyis hallat magáról a téma, illetve ha nem szándékos a mostani eset, akkor hamarosan új frissítést ad ki az Apple, mely orvosolja a problémát.

Figyelem! Tavasz alkalmával brutális akcióval vár az iDoki!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!