Hogyan kezeli majd a szoftverfrissítéseket a HomePod?

HusztiD 2018.02.06. 13:55 HomePod 0 db 267

applehomepod

Az első körös országokban nem olyan rég megindultak az előrendelések, a szerencsés felhasználók pedig február 9-én, vagyis e hét pénteken kaphatják meg az első almás okoshangszórót. Ennek kapcsán a főbb portálok beszámoltak az első tapasztalatokról, azonban most újabb infók érkeztek, hogy miként kezeli majd a HomePod a szoftverfrissítéseket.

Úgy tűnik, hogy a HomePod kevésben fog eltérni egy iOS készüléktől, ugyanis a rendelkezésre álló információk alapján szintén egy iOS fog futni rajta. Egészen pontosan egy módosított, a HomePod-hoz írt iOS verzió. Pontosan egyelőre nem tudni, de elviekben az iOS 11.2.5-ös szoftverrel kerül forgalomba a hangszóró. Hivatalosan ugyan még nem került megerősítésre az infó, de az új iOS kiadásokkal karöltve várhatjuk a jövőbeli HomePod frissítéseit.

Az iPhone-on belül a Home appban szabályozhatjuk a frissítéseinket. Engedélyezhetjük, hogy a HomePod mindig magától frissüljön, vagy akár manuálisan is csinálhatjuk mindezt, akárcsak az iPhone, vagy iPad készülékek esetében.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!