Animoji vs AR Emoji, avagy mik a különbségek?

HusztiD 2018.03.19. 15:55 iPhone, Videók 0 db 497

maxresdefault

Amikor az Apple tavaly ősszel bejelentette az iPhone X-et, akkor azzal karöltve mutatta be az Animoji-t, amely eléggé megoszlatta az emberek véleményét. Eltelt fél év, így a Samsung előállt saját csúcsmodelljével, a Galaxy S9 sorozattal, valamint ők is bemutattak egy hasonló megoldást, de persze mindent tagadtak, hogy az Animojiról másoltak volna.

A MacRumors csapata készített egy összehasonlító videót arról, hogy mégis milyen az almások és a koreaiak új szolgáltatása egymás mellett. Igazából az Animojiról már mindent tudunk, hiszen a fejlett TrueDepth kamera által kelnek életre kedvenc karaktereink. A Samsung Galaxy S9-ben ugyan nincs ilyen fejlett kamerarendszer, ami a videóban is elhangzik, így kevésbé pontos úgymond a letérképezés. Viszont itt nincsen 10 másodperces korlát, mint az Apple-nél, valamint akár arcképünk által is elkészíthetjük a saját AR Emojinkat, amiből később újabb Emojikat kreálhatunk.

Mit gondoltok az eddigiek alapján a Samsung megoldásáról?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Figyelem! Praktikus és egyben menő iPhone és iPad kiegészítőt keresel? Segítünk! Ha pedig kijelzőcserére vár telefonod, akkor érdemes az iDoki legújabb akcióját lecsekkolni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!