Jimmy Iovine maga tagadta, hogy elhagyná az Apple Music csapatát

HusztiD 2018.01.10. 11:56 Apple Music, Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 116

Reel To Reel: The Defiant Ones Featuring a conversation with Jimmy Iovine and Allen Hughes

Az elmúlt napok folyamán mint derült égből a villámcsapás, úgy érkezett a hír, mely szerint Jimmy Iovine idén augusztus folyamán elhagyja az Apple-t. Az ekkori beszámolók arra hivatkoztak, hogy emberünk augusztus folyamán kapja meg az utolsó bónuszt, így onnantól kezdve nem lesz érdekeltsége az Apple-nek dolgozni.

Jimmy nem várt sokat, ugyanis a Variety számára adott interjújából megtudhattuk, hogy éppen ennek az ellenkezőjét tervezi. Iovine elmondta, hogy lassan 65 éves lesz, 4 éve dolgozik az Apple-nél, valamint 2 és fél év alatt 30 millióra növelték az Apple Music felhasználói bázisát, amit ő egy igen eredményes útnak nevez. Ezen felül megjegyezte, hogy rengeteg dolga van a vállalatnál, s teljesen elkötelezett Eddy Cue, Tim Cook és maga az Apple felé, így továbbra is ezt a csapatot fogja erősíteni.

Ezen felül Jimmy még megosztotta, hogy teljesen lojális a vállalathoz és a kollégáihoz egyaránt. Szereti az Apple-t, ezzel együtt pedig szereti a zenészeket és szeret velük együtt dolgozni. Ebből kiindulva őt nagyon idegesítették az elmúlt napok hírei, hiszen abszolút nincs köze a valósághoz. Sajnos minden cikk úgy hozta le Jimmyt, hogy mindent csak a pénzért csinál.

Nos, a jó hír, hogy Jimmy továbbra is az Apple csapatában marad. Már csak arra leszünk kíváncsiak, hogy milyen újdonságokra várhatunk az Apple-től, ugyanis az elmúlt hónapokban számos pletykát olvashattunk, hogy a szolgáltatás berkein belül érkezhetnek original sorozatok. Kíváncsian várjuk, hogy a közeljövőben mit alkotnak az almások.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!