Megérkezett az idei év leghangulatosabb Apple reklámja

HusztiD 2017.11.23. 09:55 Apple, iPhone, Videók 3 db 731

apple-holiday-ad-sway

Mondhatni nyakunkon a karácsony, hiszen kicsivel több, mint egy hónap múlva már kezdetét veszi az idei év utolsó és egyben leghangulatosabb ünnepe. Már-már hagyománynak számít, hogy az Apple pont a fekete pénteket megelőzően dobja piacra az aktuális évi leghangulatosabb reklámját, ahogyan azt ezúttal is tette a ‘Sway’-vel.

Az új reklámban egy fiatal hölgyet láthatunk, aki az iPhone X és az AirPods fülesei által hallgatja Sam Smith egyik legújabb dalát, a Palace-t. Lényegében maga a reklám az AirPods körül forog, hisz láthatjuk, hogy mennyire varázslatos eme kiegészítő, mivel teljesen elvarázsolja felhasználóját. A videóban egyébként egy fiatal férfi egyaránt feltűnik, akivel táncra perdülnek, miután a hölgy megosztotta az egyik fülesét, ám ahogyan véget ér a dal, úgy ér véget a varázs egyben, s kiderül, hogy mindez csak egy rövidke álom volt, melyet az AirPods nyújtott.

Mit szóltok az Apple idei leghangulatosabb reklámjához?

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

  1. Patrik - 2017.11.23. 10:40

    Eddigi legjobb :-)

  2. Bigyo - 2017.11.23. 22:34

    Wow

  3. Joci - 2017.11.23. 23:44

    Nagyon klasszra sikerült. A legjobb marketingesei az applenek,heinekennek és a coca colànak vannak… Mondjuk ezeknél a cégeknél majdnem biztosan korlátlan pénzmag àllhat a rendelkezésükre… De legalább van làtszatja

Szólj hozzá Te is!