Pletyka: jövő tavasszal érkezik az iPhone SE 2

HusztiD 2017.11.23. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek 1 db 1 050

iphone-se

Ha valamiről nagyon nincsenek híreink még pletyka szinten sem, akkor az minden bizonnyal a második generációs iPhone SE lesz. Az utóbbi napokban ugyan láthattunk róla egy remek koncepciót, hogy milyen lenne, ha széltől szélig terjedő kijelzőt és Face ID-t kapna, de ezen felül még pletykaszinten sem igazán volt emlegetve a készülék az utóbbi időszakban.

A jelenlegi információk egy kínai forrásból származnak, amely alapján a második generációs SE készüléket kizárólag a Wistron fogja legurítani a futószalagról. A dolog érdekessége, hogy az újonnan nyílt indiai gyárban fogják legyártani és összeszerelni a telefonokat, s ezen készülékeket világszerte fogják értékesíteni. Ergo mostantól nem csak a ‘Made in China’ kifejezésekkel találkozhatunk a telefonok hátoldalán.

Sajnos több infót nem kaptunk a termékről, de hónapokkal ezelőtt volt egy meglehetősen érdekes pletyka, mely akkor arról szólt, hogy az iPhone 7 processzorát, az A10 Fusion-t kapja meg az új telefon. Mivel az Apple nem olyan rég dobta piacra legújabb csúcsmodelljét, így reméljük, hogy minimum az A11 Bionic chip kap benne helyet.

Valószínűleg a formaterv marad a régi, valamint az is nagyon esélyes, hogy az új frissítés által sem kapja meg a Face ID-t az iPhone SE. Tehát egy mezei frissítésre várhatunk az Apple-től a következő év tavaszán, de reméljük, hogy tévedünk, s meglepnek minket egy combosabb ráncfelvarrással.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Krisztián - 2017.11.27. 17:17

    Becseszne, ha a forma maradna a 2013-as még 2018-ban is.

Szólj hozzá Te is!