Hogy bírja a stressz tesztet az iPhone X?

HusztiD 2017.11.06. 16:55 iPhone, Videók 0 db 397

maxresdefault (1)

Az iPhone X megjelenésével párhuzamosan várható volt, hogy a JerryRigEverything csatorna csap le elsők között az új csúcsmodellre pont azért, hogy gyorsan leteszteljék, mennyire strapabíró. Ahogyan lenni szokott, Jerry ilyenkor elsőnek megnézi, hogy milyen erősségi szinttől karcolódik a kijelző, majd egy kés és gyújtó segítségével tovább fokozza a strapát, végül megpróbálja meghajlítani.

Nagyjából elmondhatjuk, hogy az iPhone X is ugyanannyira strapabíró, mint a mai telefonok zöme. A kijelzője ennek is hatos és hetes szinttől karcolódik, ami teljesen átlagos, valamit a hátoldali üveg szintén ugyanilyen összetételből van. Ergo a kulcsaink és az apró pénz sem fog benne kárt tenni, viszont érdemes egy tokot és fóliát venni rá, mivel a zsebünkben lévő apró piszkok, vagy homokszemek képesek látványos micro-karcokkal megajándékozni csúcskészülékünket.

A telefon antennája ezúttal nem alumíniumból van, mint a nyolcas modelleknél, hanem rozsdamentes acélból, ami egy sokkal erősebb és nehezebb anyag. Ettől függetlenül ez sem képes a Jerry megpróbáltatásainak előállni, de biztosan ez is érzékeny lesz a kisebb karcokra. Végül pedig láthatjuk, hogy az Apple mára olyan telefonokat gyárt, amelyeket lehetetlen meghajlítani, így egy hatalmas pluszpont jár az almásoknak.

Mi pedig továbbra is azt mondjuk, hogy aki megvásárol egy ilyen drága telefont, az jobb, ha vásárol hozzá több tokot is, ugyanis törés esetén piszok drága lesz javítani.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket! Apropó, olvastad már az iPhone X-ről az első tapasztalatainkat?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!