Ígéretes francia céget, a Regaindot vásárolta fel az Apple

HusztiD 2017.10.10. 09:55 Apple, Egyéb 0 db 136

regaind

A TechCrunch egy új beszámolója szerint az Apple-nek ismételten sikerült felvásárolnia egy olyan vállalatot, amely a kép és arcfelismerő technológiájuk kapcsán lehet hasznos. A Regaind egy francia vállalat, amely olyan forradalmi API-t alkotott meg, amivel a mesterséges intelligencia képes elemezni a képeket. Tudja, hogy milyen objektumok láthatóak az adott képen, így kulcsszavak megadásával könnyen kutakodhatunk a felvételeink között.

Az akvizícióról egyelőre nem sokat tudni. Pletykaszinten ezúttal infók sem derültek ki, hogy nagyjából milyen összegért vásárolta fel őket az Apple. Természetesen a TechCrunch csapata felkereste az almásokat az akvizíció kapcsán, ahol egy szóvivő a szokásos sablon szöveget mondta, mely szerint az Apple időről időre vásárol fel kisebb vállalatokat, de nem vitatják, hogy milyen okokból.

A most megszerzett új munkaerőt és tapasztalatokat feltehetően a Fotók alkalmazás Emlékek funkciójának továbbfejlesztésére fordítja az Apple. Ebből leghamarabb talán csak az iOS 12-ben láthatunk eredményeket.

Információ! Megfelelő védelmet keresel az új iPhone 8, 8 Plus vagy a jövőbeli iPhone X telefonod számára? Akkor ne felejtsd el lecsekkolni a Speck tokokat és kiegészítőket!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!