Mégiscsak novemberben mutatják be az iPhone 8-at?!

HusztiD 2017.08.14. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 3 hozzászólás 871

iphone-8-forbes

A Korea Herald egy nagyon érdekes beszámolóval állt elő a saját beszállítói láncból származó informátora által. Amennyiben igazak a mostani hírek, akkor az Apple bizony novemberig nem, hogy nem adja ki az iPhone 8-at, de addig még be sem mutatják.

Elviekben az almások még mindig nem döntötték el, hogy mi lesz a Touch ID sorsa. Vagyis azt, hogy lesz-e benne, vagy nem. Ha igen, akkor milyen? Fizikális, vagy virtuális? Az Apple még több prototípussal kísérletezik, de valamiért annyira nehéz megoldaniuk ez a Touch ID-s dolgot, hogy elhúzza az időt.

Ebből kifolyólag még magának a telefonnak a végleges dizájnja sincs kőbe vésve, így az sem lehet kizárt, hogy amit eddig láttunk, nem azt fogjuk megkapni az év vége folyamán. Az iPhone 7s modellekről most nem szólnak a hírek, ami azt jelentheti, hogy azokat mégiscsak szeptember folyamán jelentik be, majd utána nem sokkal már megvásárolhatóak lesznek.

Az utóbbi hetekben egyébként nagyon sok szivárgás volt az iPhone 8-ról, így talán az sem kizárt, hogy pont ezért halasztják két hónappal a bemutatót, hiszen nem szeretnének egy olyan modellt bemutatni, amiről jóformán már mindent tudunk. Viszont azt is érdemes szem előtt tartani, hogy ez egy újabb pletyka, így nem feltétlen van valóságalapja.

Mivel nyakunkon a szeptember, így hamarosan meglátjuk, hogy bejelentik-e az almások az iPhone 8-at vagy sem.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Joe55 - 2017.08.14. 22:28

    Óriási ötlet! Kihozom a 7s-t mindenki lecseréli a telefonját 7s-re s majd 2 hónap múlva senki nem cserél 8-ra. Vagy nem fog menni a 7s eladás mert mindenki a 8-at várja.

  2. Jakuza - 2017.08.15. 07:07

    Lehet, kevesek egyike leszek, mrt nem várom a 8 at .jó nekem a 7 s is :)!

  3. janika61 - 2017.08.15. 10:30

    Joe55 pontosan így van de a 8 Oled lesz,ez sokmindent meghatároz.Idén még Samu, jövöre mindenkinek az LG kreálja a látnivalókat.

Szólj hozzá Te is!