Új szabadalom bukkant fel a kijelzőbe ágyazott Touch ID-ról

HusztiD 2017.05.19. 17:25 Egyéb, iPhone 3 db 481

iPhone-8-concept.jpg-780x582

Nem olyan régen egy új szabadalom bukkant elő, amelyet az Apple akár már az iPhone 8-ban is alkalmazhat. Nem újdonság a kijelzőbe integrált ujjlenyomat olvasó felvetése, azonban a mostani leírások alapján ennek köszönhetően csökkenthet a káva méretén a kaliforniai vállalat.

Röviden annyit érdemes tudni, hogy ha az almásoknak sikerül a kijelzőbe ágyazniuk a Touch ID-t, akkor annak köszönhetően egy sokkal nagyobb felület lesz számukra elérhető. Ezzel megmaradhat a telefon fizikális mérete, azonban megnövelhetik a kijelző területét. Lényegében ez az egyik dolog, amiért végleg el szeretnének köszönni a fizikális Touch ID-tól.

A másik pedig, hogy a készülék elviekben sokkal gyorsabban és pontosabban ismeri így fel az ujjlenyomatokat. Mi több, ha éppen egy alkalmazást váltunk, ahová szükséges hitelesíteni magunkat, akkor a váltás közben a készülék már leolvassa az ujjlenyomatunkat, így mire megnyitná, már tudni fogja, hogy az adott felhasználó jogosult-e annak a használatára.

Már kevesebb, mint négy hónap van hátra az iPhone 8 bemutatásáig, de mi nagyon kíváncsian várjuk, hogy mit tartogat számunkra az Apple. Az elmúlt hónapok folyamán több érdekes pletykáról olvashattunk, azonban reméljük, hogy idén sikerül igazán nagyot robbantaniuk!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

  1. Fet24 - 2017.05.19. 17:41

    Neeeeeeeeeeee

  2. Xy - 2017.05.19. 21:20

    Robbantani? Az a Samsung kiváltsága…

  3. Maket - 2017.05.21. 10:07

    Ez soha nem fog létre jönni. Álom marad.

Szólj hozzá Te is!