Ilyen programok zajlanak az Apple-nél

HusztiD 2017.05.19. 14:55 Apple 0 db 119

screen-shot-2017-05-16-at-3-24-57-pm

Az Apple új aloldalt indított el a “Today at Apple” címszó alatt. A névből már lehet következtetni, hogy mi célt szolgál az új weboldal: kiválasztunk egy számunkra közel lévő Apple Store-t, az oldalon pedig feljön az összes hozzá kapcsolódó és közelben lévő boltok programjai.

Igazából ez egy olyan funkció, amit azok fognak igazán kiélvezni, akik egy Apple Store közelében élnek. Mivel mi elég messze vagyunk ettől, így csak a környező országokban lévő programokkal érhetjük be. Viszont aki a közelben lakik, az innen mindig megtudhatja, hogy éppen milyen programok zajlanak a közeli boltokban. Például van gyerekek órája program, amikor az ifjoncok megismerkedhetnek az olyan alapvető programokkal, mint a GarageBand vagy az iMovie.

Az olyan nagyobb városokban, mint New York, San Francisco, pedig több ismertebb előadó is feltűnik, akik valamilyen előadást, demót vagy beszédet tartanak. Itt megemlíthetjük például Lil Buck, Charlie Puth, ésLeon Bridges trióját, akik az egyik San Francisco-i boltban lépnek a közönség elé, vagy a Brooklynban lévő üzletben Christopher Martin várja az arra járókat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!