Öt órára leáll az online Apple Store

HusztiD 2017.03.21. 09:55 Apple, Kiemelt hírek 2 db 363

apple-store-down

A 9to5Mac csapata figyelmes volt, s észrevették, hogy az Apple titkon leállást jelentett be, ami az online Apple Store-t érinti. Egészen meglepő dolog ez, hiszen korábban még egyszer sem jelentette be tervezett leállásait a kaliforniai vállalat, míg most igen.

Azt ugyebár megszokhattuk, hogy egy-egy event alatt folyamatosan áll a vállalat oldala. Ez egyáltalán nem szokatlan, hiszen ekkor frissítik az online kínálatot az új termékekkel. Most viszont az van, hogy jelenleg nincs egy bemutató sem, mégis állnak az Apple oldalai.

A hivatalos információk szerint ma reggel 8 és 13:30 között nem elérhetőek az oldalak. Mit jelenthet ez? Egyes feltevések szerint az Apple csendben frissíti a termékeit, így akár új MacBook, iPad, piros iPhone 7, vagy jóformán bármi várható. Viszont az sem kizárt, hogy csupán egy kisebb, úgynevezett motorháztető alatti frissítést csinálnak a kaliforniaiak, amivel lényegében korszerűsítik az oldalaikat.

Hamarosan kiderül minden, legyünk türelemmel. Ti egyébként minek örülnétek a legjobban? Szerintetek lesznek új termékek?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Sagara - 2017.03.21. 11:10

    Nem mától 8.00 – 13.30-ig nem elérhető az Apple hivatalos oldala, hanem holnaptól. :)

  2. horvy - 2017.03.21. 15:24

    Már megy bemutatva iphone 7 RED ..

Szólj hozzá Te is!