iPhone Edition lesz az idei évi csúcsmodell elnevezése

HusztiD 2017.03.08. 13:55 iPhone, Pletykák 1 db 1,119

iphone-8-concept

A japán Macotakara újabb pletykával szolgált az elmúlt pár órában. A mostani beszámoló szerint idézőjelesen kiderült, hogy hogyan fogják hívni az új csúcsmodellt, valamint pár extra információt is megtudhattunk róla. Ha minden igaz, akkor idén nem iPhone 8 lesz a csúcsmodell neve, hanem iPhone Edition.

Ezek mellett maga a készülék 5 colos lesz, ami ellent mond a korábbi pletykáknak. Viszont ha igazak a mostani hírek, akkor az Apple több prototípust tesztel, melyek között vannak Home gombbal és anélkül szerelt modellek LCD és OLED kijelzővel egyaránt. Ezen felül ami érdekes, hogy több dizájn van jelenleg az almások tarsolyában. Elvileg próbálgatnak egy teljesen üveg, egy kerámia és egy alumínium tokozású telefont.

A beszámoló szerint az Apple tavaszra mindig eldönti, hogy melyik lesz a végleges kiadás, azonban mivel még gőzerővel mennek a prototípusok tesztelési folyamatai, ezért a Macotakara úgy hiszi, hogy az idei évi csúcsmodell késni fog, így valamikor szeptember után fog megjelenni. Reméljük, hogy az utóbbi állítás nem teljesen igaz, vagy ha igen, akkor az Apple-nek sikerül a megjelenésre kellő készletet legyártania, hogy ne kelljen hosszú hónapokat várni rá, akárcsak tavaly az iPhone 7 Plus modellek esetében.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Jovi - 2017.03.08. 17:37

    Én halottam olyan is hogy iPhone LP lesz a neve, gondolom a Leszarom Pletyka nevet fogja viselni, de ez is csak pletyka úgyhogy nem biztos

Szólj hozzá Te is!